dimarts, 24 de novembre del 2009

Més República TV: presentacions i mitjans

Més. Aquest dijous 26 de novembre presentem República TV. La Catalunya de la primera televisió, a Barcelona, al Cafè Moka (La Rambla, 126). Per què? Senzill. On hi ha ara situada la cafeteria als anys 30 hi havia la seu de Ràdio Associació de Catalunya. Mireu la foto de sota. Des de aquí s'assajava amb la proto televisió catalana. M'acompanyaran a la presentació l'Albert Sáez, President de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Jordi Margarit, President del Consell Rector de RAC. La CCMA i RAC són els hereus d'aquell somni televisiu avui fet realitat.


Encara més. Després de Barcelona el divendres 18 de desembre anirem a presentar el llibre a Girona, a la Casa de la Cultura, a les 20:00. I a l'endemà, el dissabte 19, cap a casa, a Balaguer, al Consell Comarcal de la Noguera, a les 18:00.
I més de més. Mitjans. Aquests darrers dies República TV ha estat a Ràdio Arenys. La colla del programa Diplomàcia Rebel em van fer dissabte passat una entrevista, la podeu sentir a aquest enllaç.
L'escriptor Vicenç Pagès Jordà també ha parlat del llibre a la seva columna del setmanari Presència, a sota podeu llegir l'article. I sí, aviat, molt més.