diumenge, 1 de novembre del 2009

Més ressons de República TV


Novembrejant. Aquesta primera setmana de mes ja podeu trobar el meu llibre República TV. La Catalunya de la primera televisio a les llibreries. També anem preparant les properes presentacions i una de les principals serà a finals de novembre a Barcelona... El lloc? Sorprenent i desconegut per la relació que té amb el llibre. Avisarem. De moment ja tenim tancada la presentació del 18 de desembre a la Casa de la Cultura de Girona. I bé, continuem treballant en presentacions a la resta del país.
Si moveu la rateta una miqueta cap avall veureu que el llibre ha començat a sortir als mitjans i mica en mica n'anirà apareixent a més. I bé, aquests darrers dies se n'han fet ressó El Singular Digital i el bloc sobre mitjans de comunicació i cultura Pantalla Completa, així és que gràcies.
I de regal us adjunto la coberta estesa del llibre.... Podeu llegir el text de la contra i veure unes fotos molts i molt desconegudes. Sí! Francesc Macià mirant una dels aparells de la futura indústria televisiva catalana... el 1932. Mireu, mireu...

1 comentari:

A Contra Vent ha dit...

Ep! Aquí estem, controlant. Crec que a la tortuga de l´Ateneu li ha agradat. Veurem divendres.