diumenge, 15 de novembre del 2009

Més ressons de República TV: Kapuscinski de veí i viatges per la xarxa

No me'n vaig poder estar. Passejava divendres per l'FNAC de l'Illa Diagonal i allà estava ell. Ben dret,  ferm, i al costat de Kapuscinski. Un bon veí. I per cert, només quedaven dos exemplars del meu llibre. Diuen que, de moment, s'està venent bé, esperem que passi a rebé.



Hi ha persones molt amables. L'editor i amic Quim Torra em va brindar un article, República Canosa, que gairebé no em deixa sortir al carrer per la vergonya que sempre passo al sentir parlar de mi. Gràcies, Quim, però, com sempre dic, el veritable mèrit és seu. Tirar endavant una editorial com Acontravent i, precisament, acontravent, sí que és heroic. Ningú pot perdre's el que està editant. I ja ho he dit diverses vegades públicament: està fent el que ningú ha estat fent durant aquests darrers 30 anys.
Canviem. La Fundació Catalanista i Demòcrata CATDEM també s'ha fet eco de República TV, així com, des de fa dies,  la Fundació Irla, que ja ens va acollir en la primera presentació del llibre durant les Jornades de la Premsa d'Esquerra Republicana de Catalunya.
Recanviem. Aquests primers dies de sortida de llibre al mercat també segueixo amb interès, personal i professional, els viatges que fan les informacions sobre el llibre a la xarxa. Així, els rebots són diversos, múltiples i curiosos. En destaca alguns. Per exemple als Fòrums de Racó Català; o bé la pàgina de Normalització lingüística d'Alcúdia. Continuarem informant.